Mød personalet på klinikken

Vi er et engageret team, der vil gøre alt for at hjælpe dig med at få og vedligeholde et sundt og velfungerende tandsæt.

 • Niels-Christian Reimers Holm
  Niels-Christian Reimers Holm
  Niels-Christian Reimers Holm

  Stilling: Tandlæge og klinikejer

  Klinkejer siden: 2021

  Jeg er uddannet i 2015 på Københavns Universitet, hvor jeg samtidig lavede forskningsprojekt i parodontitis og diabetes. Efter endt uddannelse har jeg været på forskellige klinikker i Nordsjælland og København samt været ansat på Kæbekirurgisk Afdeling på Rigshospitalet. Sideløbende har jeg 3 års undervisningserfaring fra Tandlægeskolen i København, hvor jeg har haft mulighed for at undervise alle årgangene.

  Jeg udfører alle former for almindelig tandbehandling samt Invisalign. Jeg har meget fokus på patientkontakt og i særdeleshed tandlægeangst, som jeg gør en dyd ud af at kurere. Større kirurgiske operationer henvises til min kollega på klinikken der er kæbekirurg in spe.

  Privat bor jeg i Humlebæk med min hustru og 2 børn. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på klinikken, hvor vi har fuld fokus på vores patienterne.

 • Camilla Fernandez
  Camilla Fernandez
  Camilla Fernandez

  Stilling: Klinikassistent

  Ansat siden: 1997

  Jer er uddannet klinikassistent i 1991. De fleste vil nok kende mig, da jeg har været ansat på klinikken i 24 år.

  Du vil møde mig i receptionen og inde på klinikken, måske mødes vi også ude i byen, da jeg bor i Humlebæk med min mand, som jeg har 3 voksne børn med.

  Jeg er altid parat til en lille hyggesnak, hvis vi skulle mødes.

 • Nina Anaie Andersen
  Nina Anaie Andersen
  Nina Anaie Andersen

  Stilling: Klinikassistent

  Ansat siden: 2021

  Jeg er uddannet klinikassistent fra Espergærde og har siden været ansat i skoletandplejen og tandreguleringen i Gentofte og Helsingør.

  Efter endt uddannelse har jeg taget ekstrauddannelse i udviddet profylakse og tandrensning samt udvidet kirurgi. Du vil derfor ofte møde mig inde ved stolen til en afpudsning efter at tandlægen har renset, eller ved kirurgiske indgreb, røntgenoptagelser og helt simple tandbehandlinger.

  Jeg kommer fra Helsingør og jeg er gift med Thomas, som jeg har 2 børn sammen med. 

  Jeg er altid klar til at besvare de spørgsmål du skulle have, sidde klar med en hånd til at holde i eller bare en hånd på skulderen så DU føler dig tryg.

Find os her

Klinkken ligger midt i Humlebæk, tæt på bus og tog.

sE kort

vores tandbehandlinger

Dine egne tænder – hele livet. Et realistisk mål for de fleste, der jævnligt får kvalificeret tandbehandling.

Læs mere her